Menu Wigilijne Menu wigilijne I Bufet ciepły Karp smażony na złoto Kapusta postna z grzybami i czerwonym winem Bufet zimny Tradycyjne śledzie z cebulką i koperkiem w oleju Śledzie z salsą meksykańską Ryba po grecku Półmiski mięs pieczonych i wędlin Sałatka jarzynowa Pieczywo mieszane Desery Szarlotka Makowiec Sernik Menu wigilijne II Dania ciepłe Zupa grzybowa z łazankami Filet z łososia w sosie muślinowym Pierogi z kapustą i grzybami z olejem lnianym Smażony filet z karpia podany na kapuście z grochem w szarym sosie Warzywa gotowane na parze z płatkami migdałów Ziemniaki zapiekane w ziołach Zimne przekąski Trio śledziowe: korzenne, w oleju lnianym z cebulką, w śmietanie z jabłkiem Półmisek mięs pieczonych i wędlin Karp po żydowsku Sałatka z kawałkami wędzonego łososia z piklami i winegretem makowym Sałatka śledziowa Sałatka jarzynowa Pieczywo Desery Kutia Wybór ciast: makowiec, sernik, szarlotka Menu wigilijne III Bufet ciepły Zupa grzybowa z łazankami Karp w sosie winnym z rodzynkami i szalotkami Festiwal pierogów Bigos wigilijny z grzybami i śliwką kalifornijską Ziemniaczki pieczone Ryż z warzywami Warzywa gotowane na parze Bufet zimny Matiasy z marynowaną gruszką i goździkami Śledzie pod kołderką z buraczków, jajka i sera gouda Karp po żydowsku Terina z sandacza z koperkiem i bakaliami w galarecie Jajka faszerowane grzybami Jajka z majonezem i szczypiorkiem Płatki z piersi kurczęcia z sezamem i selerem naciowym Półmiski mięs pieczonych i wędlin Sałatka z makaronem penne, salami, suszonymi pomidorami oraz rukolą Sałatka śledziowa z ziemniaczkami, buraczkami, porem oraz jabłkami Bułeczki bankietowe Masło Desery Sernik z brzoskwinią Makowiec z bakaliami Piernik korzenny Ciasto drożdżowe z rodzynkami Kutia